Installere leserutvidelser

Du må installere Kaspersky Password Manager-utvidelsen for nettleseren din for å kunne bruke funksjonene i Kaspersky Password Manager. Kaspersky Password Manager bruker utvidelser til å autofylle nettskjemaer, logge deg på nettsteder automatisk og lagre nye bankkort, adresser og kontoer for nettsteder. Du kan også bruke leserutvidelsen til å generere et sterkt passord automatisk, for så å lime det inn i et passordfelt på en nettside.

Etter at du har installert Kaspersky Password Manager og koblet til My Kaspersky vil programmet be deg velge nettleserne du ønsker å bruke med Kaspersky Password Manager og installere utvidelsene for disse nettleserne. Vinduet for valg av nettlesere viser bare nettlesere som støttes av Kaspersky Password Manager.

Installer nettleserutvidelser for Kaspersky Password Manager første gang programmet startes

Installer leserutvidelser senere

Se også

Bruke automatisk lagring og autofyll